Pages

Saturday, 29 October 2011

cerita sebalik penyokong perempuan ping pong nombor 1

 ha ! baru aku teringat ! HAHAHA
haritu,aku DAPAT AWARD penyokong perempuan number satu ping pong .. hahaha

WOAH ! msti korg ckp,, 'apa masalahnye ?' 

MASALAHNYE SEKARANG NI... 

aku langsung tak sangke yg ada kontes mcm tu.. tak pernah dibuat org. macam2 aznil adalah.. PENONTON PALING SPORTING.

sape la yg pegi pick up nama aku ? 

BEGINI CERITA NYA~~ 

masa dorang main ping pong.. aku duduk atas lantai..  biasalah.. kalau duduk diam,, bukan nama EJA tuu.. korg pun faham aku rasa.. haha 
aku pun.. mula lah menggeledah OTAK aku, KELUARKAN IDEA BERNAS .. mata dah pusing2 cari idea .. 'apa yang aku nk buat ni ? bosan betullah !' 

and then and then..
FUH !! DAPAT ! ting ting. *kluar satu mentol menyala nyala atas kepala aku.. 

aku teringat F1.. kalau dorang ada FIGHT, msti kena ada AWEKS SEKSIS SEKSIS kan ? kan ??

aku pun,, apa lagi ?? HAHAHAHA 
*korang jgn pikir lain eh. aku lumat2 otak korang dgn cili kang ~~

aku pun.. apa lagi berdiri lah !  " eh! kejap2 ! awek seksi dtg..haha"
*aku pakai bju kurung and tudung skolah lagi eh.. cuma character bertukar sikit jadi MISS GEDIK UNIVERS . kah3 btw,, tak ada lelaki.. ni game ping pong antara perempuan2 je.. sbb tu aku berani buat keje GILA

akupon.. DGAN MATA YANG TAK MENAHAN.. TANGAN YANG LONGLAI>> ingt nk cari kain .. nk buat gaya ala2 cerita FAST AND FURIOUS bila dorg ada FIGHT, ada minah sorang bdiri between kereta, and LIBAS satu handkerchief.. tapi malangnyaaaa..    xde kain.. so,, aku pun ambik RACKET BADMINTON ! haha.. bongok bukan ? tu skali aku libas, tak berdarah sekor2 manusia  dlm bilik tu ?

aku pun, "OK ! START!"
 *gaya aku yang meLIBAS racket dgan keadaan tangan yang agak LAYU tu tak payah aku terangkan sangt  lah kan~~ kih3 . muka aku mmg tak malu =P 

tetiba , dorang ckp ala2 gini lah kan.. ' FUYOO EJA~~" 
aku pun,, gelak lah.. 

anis ayuni pulak, ckap "fuyoo eja.. jadi lah " sambil naik kn stu thumb dye kat aku.. ngaaaa :DD

aku apa lagi ? hobi~~ gelak jelah .. 

then,, CHARACTER AKU tu berlarutan sehinggalah beberapa game strusnya..
hehe.. aku stop, sbb PENAT tahu ? and2.. aku pun nk test power.. main lah kjap ping pong tu.. hee
>.<

haaaaaaaaa.. kecing ! maybe sbb tu kot dorg pick up nama aku.. 
ptut nya aku mng lagi stu award.. "MISS SAMSMEL''  kan kan ?? weeeeeeee :D

HAIH.. penatla aku nk tekan2 keyboard ni.. rasa kalau LIBAS pun boleh kan ? sakalii.. AMEKKAW ! tak tulis pakai jari dah.. tulis pakai gigi pulak lpas ni .. 
HURUF kat keyboard ni seketul seketul bersepai.. tnggl butang2 je (cuba imagine sendri.kalau button fon korang yang cikai tu terbukak, apa yang tggl ?? button putih jekan ?) 

lpas ni,, aci guna GARFU je la menaip .. tak ke skit jiwa tu ==" 
CONCLUSION, aku rela menaip.. dan bukan melibas. :DD

Ok ! STOP merepek .. hehe

wait for the out coming post ok ? 

T stands for TAtaaa





  

No comments:

Post a Comment