Pages

Friday, 21 October 2011

some good words !

SHARING IS CARING <3




kadang2 kita perlukan stu statement, advice, motivate pnya ayat to make us calm rite? to courage us to live our life perfectly kan ? 


so, aku pun ada. just nak share dengan korang ayat yang selalu aku guna. =D


here..




 ~ " BE A BUSH
 IF YOU CAN'T BE A TREE
IF YOU CAN'T BE A SUN
 BE A STAR "
btw,, aku guna ayat ni msuk contest 'kata-kata hikmah' sekolah, syukur2! aku dpt first place (just wanna share ok) ngee =3

lagi2 ! 

~ '' IF LIFE GIVES YOU A HUNDRED REASONS TO CRY
SHOW LIFE THAT YOU HAVE A THOUSAND REASONS TO SMILE.. ''

*best bukan ayat ni :) i fell in love with this word masa aku godek2 pengetahuan encik google :DD

lagi2 !
I'M  JUST BEATIFUL ME <3

*ambik dalam lyric lagu selena gomez. btw, kita boleh ambik inspirational words dkt mana2 pun, but, make sure, skali kau dengar. tros kau suka n semngat kau dtang = some tips :)

lagi2 !

~ KEBERANIAN PERLU DIBINA. BUKAN DITUNGGU .
*aku ambik ayat ni masa aku baca buku 'mutiara kata' tak salah aku.. kalau2 aku tgah nervous ke, aku ingat ayat ni. it makes me feel better. weeee. try lah =3

lagi2 ! 
~ INSPIRING QUATES  * baru jumpa tadi. ^___^'   
Be The Best Of Whatever You Are
If you can't be a pine on the top of a hill
Be a scrub in the valley, but be the best little scrub on the side of the hill
Be a bush if you can't be a tree,
If you can't be a bush be a bit of the grass
And some highway happier make.
If you can't be a muskie, then just be a bass,
But the liveliest bass in the lake.
We can't all be captains, we've got to be crew,
There's something for all of us here.
There's big work to do and there's lesser work, too,
And the thing we must do is the near
If you can't be a highway, then just be a trail.
If you can't be the sun, be a star.
It isn't by size that you win or you fail.
Be the best of whatever you are.

*aku ingat nk letak skali mksod dia.. sbb aku pun xde lah nk faham sangat.  (tak pandai english mmg mcm ni) tapi.. tapi.. aku dah buat google translate, ayat dia agak  'HAHAHA'  :D so, tak jadi nk letak :))




ok. thats all from me peeps. ;)

 




T stands for TATAAA :)))  

4 comments:

  1. waw ! you've post a good quotation laa syg ! thats good !

    ReplyDelete
  2. Ejaaaaaaa, blog kau comelsssssss ;D Improve your English just a tad more and really, this blog would be 90% perfect! 10% tolak sebab apa2 jela yang patut :3

    Ganbatte ne, Eja-chan!

    ReplyDelete