Pages

Wednesday, 21 December 2011

TEACHER GAJAH ??!

assalamualaikum peep-peep yg cemerlang dn terbilang ..



* raisha.. tgok ni.. beza sgt ok dgn teacher =.="
benda ni mmg aku tak boleh LUPA. Raisha anak teacher yg comel lagi tercinta.. how dare u pggil teacher, 'teacher gajah' ? HAHA.  soo sad :/

semalam .. masa dorg nk lunch, si raisha ni tanya aku .. 'teacher.. minum milo ke ? ' 'teacher.. nk milo' .. aku pun. 'milo tak adalah raisha.. milo dh habis.' ' minum air masak je.' *tipu2 ! aku malas nk buat dan tambahan pula.. milo tu dh nk hbis. haaaa.. tipu sunat je kat raisha tu ;)

tapi2.. sedang aku meletak makanan di dalam mangkuk..  tiba tiba aku terdengar. 'teacher gajah tak bagi mnum milo lah'.. dengar je ayat KERAMAT tu,  aku terus pusing kepala ke kiri ! 'raisha.. ! raisha kata apa tadi ? dgn muka terkejut aku yng macam bru lepas minum 2 gelen racun paraquat =,=

tapi.. dia terdiam.. dalam hati aku.. dia ni sengaja ckp mcm tu ke dia yg selama nii terslah dgr student lain pggil aku ? aku jd mcm confuse gila.. skali.. aku terdengar ketawa kecil2 dari budak lain.. budak transit kata ' dia kata teacher gajah..' smbil senyum2 .. -,,-  aku pun.. 'raisha.. huaaaaa.. raisha ! bukan teacher gajah..!! teacher eja la. !! ' *sura aku hampa gila kot. tak sngka.. lpas tu.. raisha kata ' teacher Eja..' *dengan muka blur.. lpastu.. aku pun  dlm hati.. oh ok.. dia mmg tersalah dgr selama ni =,='

btw, aku tetap rasa yg raisha telah mengejek ejek aku.. disebabkan bdn aku yg dh mula membesar.. sedih ='(
GAJAH ? what thee ?? huaaa .. nk nages lagi. xD

 sebenarnya.. sepanjang aku dgn raisha serta anak2 tercinta yang lain sedang berbincang tentang kontroversi itu.. aku dapat dengar dengan jelas ! bahawasanya teacher2 yang lain sedang menggelakkan aku dengar tone suara yang tidak dpt diselamatkan lagi.. bak kata orang..boleh retak cermin dan segala batu konkrit ~~ pffffttt
almaklumlah.. teacher yg lain semua kepala ala2 aku je .. tp mereka lebih NANAR dr aku.. kui4 .. *taknk mengaku

bila fikir balik.. msti aku tergelak and pipi pun mula lah blushing .. malu lah we.. dorg tu  dah 3 years kot.. termsuk transit.. dh boleh fikir semua tu.. huaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. aku dah GEMUK ! :'(

p/s = msih tidak dpt melupakan ayat raisha dan gelak2 ketawa mereka. huahua

=,,='

OK. happy reading and have a great day ! salam ;)